Igår bakade jag de här grymt goda kladdkakemuffinsen. 100 g smör2 tsk vetemjöl4 msk socker4 tsk kakao1 dl mjölk1 dl vispgräddeGör så här. Häll i mjölk och grädde och koka i hop tills det tjocknar, ca 5 min, och låt det svalna något
Choklad och chokladdulce de leche, eller kondenserad mjölk med smak av choklad. Dulce de leche blir det ju om man kokar en burk med sötad kondenserad mjölk i flera timmar
Så idag efter jobbet har jag och tjejerna bakat kladdkakemuffins med kondenserad chokladmjölk. Det har kommit en kondenserad mjölk med chokladsmak som jag givetvis bara varit tvungen att köpa
Vispa marsanpulvret tillsammans med mjölken så det blir krämigt. Kladdkakemuffins förvandling från att de tas ut ur ugnen efter gräddning då de är höga och pösigt fina till att de sjunker ihop i mitten och spricker på ovansidan är alltid fascinerande
Dessa urgoda kladdkakemuffins gjorde hon i helgen som var. Kladdkakemuffins. 0,5 dl mjölk. Häll i mjölk och grädde och koka ihop tills det tjocknar, ca 5 min, och låt det svalna något
utan både ägg och mjölk. Självklart kan du ha mjölkprodukter om det tåls. Blandar växelvis resterande mjölk och de torra ingredienserna med det porösa sockret och smöret