Jag älskar revben - Ribs. Tunna revben - Ribs i ugnen. I hel rad tunna revben-Ribs. Sätt in ribsen i mitten av ugnen medan du förbereder grönsaker/rotfrukter och potatisen
Här kommer en uppvägning av raw fooden jag lagt ut på sistone - sticky ribs. Sticky ribs, 2 portioner (Inspirationen till receptet kommer från Jonas Cramby)
massa annat roligt,ribs,pp,pb,bc. Kör degen i köksmaskin 8-10 min eller nyp degen för hand i skålen, den kommer vara kladdigare än en vanlig deg, det ska vara så, den blir gradvis tjockare under knådning men är en lös deg överlag
Väldigt tacksamma att grilla och helst med en riktigt bra glace så att de blir alldeles kladdiga, sockersega, hårt grillade och alldeles, alldeles underbart onyttiga
Här är receptet på de perfekt kladdiga, heta och lite söta ribsen som min svåger Alex bjuder sin bästa kompis (närmare bestämt sin bror) på i min kokbok
Riktigt kladdiga revben med en makalöst god sås, man fällde en liten tår när det var slut. Jag tog ribs, mac n cheese och butter beans och en öl till det
Memphis style ribs är inte kladdiga som man brukar få annars i BBQ-sammanhang utan här är dom bara dry rubbade och sedan väldigt långsamt rökta så får man själv doppa i sås om man vill det
Ah. För mig är det sommar att få gnaga på lite revbensspjäll. Inget ger en så kladdig och fin ansiktsmask och handkräm som grillgegga över halva kroppen
har jag vid de tre senaste besöken fått med mig äkta, härliga, fettiga short ribs hem. Färsen blir inte så kladdig utan lite åt det smuligare hållet tack vare short ribsen