Riktigt saftiga men ändå mjälla revbensspjäll åt jag första gången i New York. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak
Riktigt saftiga men ändå mjälla revbensspjäll åt jag första gången i New York. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak
Riktigt saftiga men ändå mjälla revbensspjäll åt jag första gången i New York. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak
Riktigt saftiga men ändå mjälla revbensspjäll åt jag första gången i New York. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak
Vilket Olof också gjorde, när han åt upp alla de här revbenen SJÄLV. Jag är i ärlighetens namn inte så mycket för att sitta och gnaga på revben, men just det här receptet som Olof brukar göra efter är riktigt bra, så här har till och med jag svårt att motstå dem
Det blev crabcakes, kladdigarevben och chokladkaka. Finmiddag igår och det var min tur att överraska maken med en 3 rätters och iår hade jag tänkt ut ett amerikanskt tema
Fredag - Äppelcidermarinerade revben. Jag älskar revben. Just dessa revbenen marineras i en äppelcidervinäger-marinad som ger en ton av syra till köttet som är förträffligt gott
Fredag - Äppelcidermarinerade revben. Jag älskar revben. Just dessa revbenen marineras i en äppelcidervinäger-marinad som ger en ton av syra till köttet som är förträffligt gott
Väldigt tacksamma att grilla och helst med en riktigt bra glace så att de blir alldeles kladdiga, sockersega, hårt grillade och alldeles, alldeles underbart onyttiga
BBQ-glaserade revben och krämig potatisgratäng. Revben är något jag älskar att grilla, men givetvis kan man använda denna glazen till vilket fläskkött man helt enkelt tycker bäst om