(Mina blev så fula och kladdiga så jag valde att doppa hela i choklad och lägga i småbrödsformar. Helt underbar chokladtryffel med limesmak som bara smälter i munnen, klassiska supergoda mozartkulor och chokladdoppad riskola som också blev jättegod
Mumsigt, kladdigt, och lagom onyttigt och extra gott med ett glas rödtjut, mums fillibabba. Om ni planerar eran helgmat så kan jag tipsa om denna risotto
Den ska fortfarande kännas en aning kladdig i mitten, och stannar mer när den svalnat. Mjölkfri blir kakan om du använder någon alternativ grädde av havre, ris eller soja
Ett måste för alla som gillar kladdiga brownies. Risprotein. Kakan ska vara lite kladdig inuti. Risprotien är ett vegetabilsikt och helt naturligt protein baserat på ris
Degen blir kladdig så plasta in den och vila 30 min i kylen. 1Förgrädda pajskalet i 10 min täckt med bakplåtspapper och fylld med ris eller ärtor. Avlägsna pappret och riset/ärtorna och förgrädda 10 min till tills botten fått färg
Använd fingertopparna och blanda med lätta händer samman till en smidig men kladdig deg. Den här frangipanen förgyllde en trist, snöig dag i vårt lilla röda hus i vintras
Även om det ibland är lite bökigt och kladdigt så smakar det på något sätt godare. Självklart kan man äta tepsi tillsammans med ris – till och med potatis passar bra om man bara utesluter den ingrediensen från tepsi