Minskade ner på majonnäsmängden för att fylla upp med turkisk yoghurt, lite nyttigare och lika gott. Kladdiga, lite rökiga, rykande heta och tunna revben direkt ifrån grillen kan vara något av det godaste som finns
Obs att degen är ganska kladdig. majonnäs, lax, ägg, räkor, dill, körsbärstomater, gurka, sallad, röd och svart kaviarLös jästen i det ljumma vattnet, och tillsätt också olja, ägg och honung
Häll lite olja i bunken och vänd degen så den blir kladdig runtom. lite majonnäs. 1 stor burk majonnäs. Arbeta degen i cirka 10 minuter, den skall vara ganska lös och kladdig. 1 stor burk majonnäs
Mjöliga fingrar på kladdig mobiltelefon i bakvarmt kök och yvigt fikande däremellan. Blanda ihop crème fraichen, majonnäsen och den rivna osten och bred ut smeten över tomaterna
För annars skulle de bli för mycket kände jag om allt bara blev "kladdigt" liksom. När jag skulle välja en form av sås att toppa korven med tänkte jag direkt på majonnäs eller aioli
Tycker du smeten är kladdig så strö liiite pofiber på ovansidan och kavla ut. Fyll sedan med Halloumifärs, fina favoritgrönsaker, tomatsalsa, cremfraishe/majonnäs och guacamole
Varm, aromatisk, len och lyxig en triljon av små kladdiga frön. När blandningen börjar påminna om majonnäs i konsistens är det dags att öka upp växeln och vispa upp smörkrämen till en luftig, sammetslen kräm
Det blir kanske lite kladdigare eftersom man får lite smör på fingrarna från stekningen av omeletterna… men smör är väl aldrig något problem för oss LCHF
Kör degen i köksmaskin 8-10 min eller nyp degen för hand i skålen, den kommer vara kladdigare än en vanlig deg, det ska vara så, den blir gradvis tjockare under knådning men är en lös deg överlag. 1,2 Dl Majonnäs (Helst hemgjord, annars hellmans). 2 dl hemslagen Majonnäs. 1,2 Dl Majonnäs (Helst hemgjord, annars hellmans)