Kakan är god om den är genombakt, men ännu lite godare om den fortfarande är lite kladdig. Det absolut bästa är att du kan ha äpplen, bär eller vad du nu vill ha i denna fantastiska kaka
Blanda 1 dl mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kakao och hackad choklad i en annan skål. 3 msk kakao. Vispa ägg, socker och sirap i tre minuter till en ljus, pösig smet
I år blev det vad som visade sig vara världens godaste och kladdigastekladdkaka. Där finns även massor av andra varianter på kladdkaka som jag vill testa
Det är faktiskt en kladdkaka med knäck som jag tyckte passade utmärkt i mindre portionsbitar. )En av favoriterna blev dessa kladdiga chokladrutor med knäcktopping som egentligen inte alls är något julgodis från början
Jag ville att min skulle vara lite kladdig i mitten, så jag lät den inte gå heeeelt färdigt, men känn med en sticka så att den åtminstone är torr halvvägs in mot mitten för att den ska bli hyfsat färdig