Kladdig dadlar recept

Kladdig choklad & kokoskaka – raw food

Kladdig choklad & kokoskaka – raw food

12 st dadlar, urkärnade. 12 st dadlar, urkärnade. Ibland kan mat verkligen göra mig lycklig. Som när man äter denna och vet vad den innehåller
Kladdiga choklad- och kokosrutor (12 st)

Kladdiga choklad- och kokosrutor (12 st)

Ingredienser3,5 dl sötmandel12 dadlar, urkärnade3 msk kokosolja1 tsk vaniljpulver3-6 msk vatten1 krm salt1 dl kakaoKokosflingorGör så härMixa sötmandel en stund. 12 dadlar
Kladdiga kolamuffins

Kladdiga kolamuffins

Lägg dadlarna i en matberedare, häll i vattnet och mixa till en grov puré. 500 g urkärnade dadlar. Sätt ugnen på 200º
Kladdig chokladkaka med mandel.

Kladdig chokladkaka med mandel.

Tillsätt dadlar, vatten, äggulor och kakao. Kladdig chokladkaka med mandel. 2 1/2 dl dadlar utan kärnor (ca 200g). 2 1/2 dl dadlar utan kärnor (ca 200g)
Kladdig kola- och dadelkaka med apelsincrème

Kladdig kola- och dadelkaka med apelsincrème

Vänd ner dadlarna och häll smeten i den smörade formen. Kakans översida ska vara elastisk och porös när den är klar, underst ska socker, smör och kokande vatten ha förvandlats till en mäktig, kladdig sås
Kladdiga choklad och kokosrutor - Raw food

Kladdiga choklad och kokosrutor - Raw food

12 dadlar, urkärnade. 12 dadlar, urkärnade. En härlig kletig kaka med en djup chokladsmak. Nästa gång tar jag nog ännu mer vaniljpulver för den smaken är lite tunn för en vaniljälskare
Kladdiga pepparkaksmuffins!

Kladdiga pepparkaksmuffins!

Mixa dadlar, mandelmjöl och kokoschips i en matberedare. Dessa kladdiga pepparkaksmuffins är urgoda. De är helt ok att de är kladdiga när du tar ut dem
Arabiska kakor med dadlar och valnötter

Arabiska kakor med dadlar och valnötter

Tänk på att det kan behövas mer mjöl om degen känns för kladdig. Idag bjuder jag på arabiska kakor med dadlar och valnötter med en touch av kardemumma
Goda, glutenfria frukostbullar med hampafrön och dadlar

Goda, glutenfria frukostbullar med hampafrön och dadlar

Degen kan verka kladdig, men sväller. 75 g färsk jäst5 dl knappt fingerljumt vatten1/4 dl rapsolja2 msk ljus agavesirap½ dl skalade hampafrön½ dl linfrön1 msk nyponmjöl3/4 dl strödadlar5 dl Jyttemjöl Mix - orange påse (majsmjöl, rårismjöl, potatismjöl, bovetemjöl bl a)1 tsk salt2 tsk fiberhuskLös jästen i vattnet, och tillsätt olja och honung, samt hampafrön, linfrön, nyponmjöl och dadlar. 3/4 dl strödadlar
chokladkaka // kikärtor och dadlar

chokladkaka // kikärtor och dadlar

Den ska vara kladdig. 8 dadlar, 1 ägg, 3 msk smält smör, 1/2 dl havregryn, 100 g avrunna kikärtor, 4 msk agavesirap, 2 msk kakao, 1/2 tsk bakpulver, en nypa salt. 8 dadlar
Kladdkaka på dadlar

Kladdkaka på dadlar

kladdkaka dadlar,. Mixa dadlar och kokosmjöl i en mixer. 10 urkärnade dadlar2 dl hasselnötsmjöl2 tsk kokosmjöl5 msk kakao 1 tsk bakpulver 1 msk honung 3 nypor flingsalt 0,5 dl kokosolja3 äggSätt ugnen på 175 grader. Jag hade min i ugnen 6 minuter och den blev väldigt kladdig. 10 urkärnade dadlar
Vörtbröd med dadlar och nötter

Vörtbröd med dadlar och nötter

Kärna ur och grovhacka dadlarna. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta i 10 min till en smidig, lite kladdig deg. 150 g dadlar
Banankaka med dadlar och kolasås

Banankaka med dadlar och kolasås

En söt och härligt kladdig banankaka med dadlar, kanel, nötter och kolasås. Kärna ur dadlarna och hacka dem i små bitar, mosa bananerna och hacka även valnötterna