Kirskål grahamsmjöl recept

Malabarspenatpaj med tomat och fetaost

Malabarspenatpaj med tomat och fetaost

1 ½ dl grahamsmjöl. Blanda snabbt ihop pajdegen och lägg den att vila i kylskåpet någon timme. Tryck ut pajdegen i en pajform och förgrädda i 10-15 min på 225 grader

Dagar med värmebölja

OGRÄSPAJ med kirskål och nässlor. nässlor, kirskål, målla). nässlor, kirskål, målla). 1 dl grahamsmjöl. 1 dl grahamsmjöl
Malabarspenatpaj

Malabarspenatpaj

1 ½ dl grahamsmjöl. Blanda snabbt ihop pajdegen och lägg den att vila i kylskåpet någon timme. Tryck ut pajdegen i en pajform och förgrädda i 10-15 min på 225 grader
Kirskålspaj

Kirskålspaj

Utgå ifrån din favoritpajdeg till bottnen (jag gillar själv en blandning av vete- och grahamsmjöl, brukar ersätta någon msk av vattnet med pressad citron och använder gärna kesella)

Från Hälsohem till hälsohem

(här kan man med fördel blanda 2/3 vete och 1/3 grahamsmjöl). 5 dl färsk grovskuren grönkål, mangold eller kirskål (som finns på våren). 2/3 vete och 1/3 grahamsmjöl). 5 dl färsk grovskuren grönkål, mangold eller kirskål (som finns på våren)
Paj med mjölkfri deg

Paj med mjölkfri deg

Om jag hunnit plocka skulle fyllningen i den här pajen bestå av kirskål, men nu fick det bli broccoli istället

Ogräspajen

Skölj och förväll kirskålen i kokande vatten ett par minuter. 1 dl grahamsmjöl. 100gr kirskål. Ugnen på 175 c