Toast chèvre med kirskål och jordgubbar Lägg en getostskiva på varje brödskiva och lägg brödskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Skölj och slunga kirskålen och spenaten torr Hemmets Journal
Kirskål- och getostsufflé, morötter och harsyraKirskål och mangold blir ju gott i, och sen hade jag lite getost kvar från sist. Så jag plockade en rejäl näve harsyra, en taggsvamp och kirskålsskottNaturens skafferi
Ogräsligt gott! Många av våra vanligaste ogräs är otroliga vitaminbomber och perfekta i matlagning, nässlor, kirskål, maskrosblad Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Nässelsoppa och rabarberpaj! Vi har även kirskål, maskrosor och sådant som räknas till ogräs men som jag bara är glad att det finns av EvelinasEkologiska
Ogräspaj Under tiden sköljer du kirskål och nässlor så att sniglar och smuts försvinner. Ta ut pajskalet ur ugnen, grunda med det gröna och smula över getostenMatklubben.nu
OGRÄSPAJ Under tiden sköljer du kirskål och nässlor i Salladslungan. Ta ut pajskalet ur ugnen, grunda med det gröna och smula över getostenteamgravity