Visste ni att Family Pub börjat med veganpizza. plus kinesiskt och pizza. Med inspo härifrån lagade jag tisdagens snabba pastarätt, krämig på enkelt vis
med alltför stora satser blir det mer kokt än wokat och med för små blir det problem att hålla det varmt - eller så får Du stå vid spisen hela kvällen och på kinesisktvis skicka ut rätterna vartefter de är färdiga utan att själv kunna delta i kalaset
Kanske lite mer autentiskt kinesiskt. Så färskt, och lite mildare på samma vis. Så jag började googla som vanligt, leta efter något autentiskt kinesiskt recept
Skala lök och vitlök. Kärna ur paprikorna. Ta fyra fina, hela salladsblad och spar till serveringen. Skär alla grönsaker, även salladen som är kvar, i strimlor eller bitar
Det finns inga fel kombinationer, men ska ni njuta på kinesisktvis så avvakta med riset tills ni ätit ett tag, ris används i Kina ofta som bukfyllnad vid bjudningar, snarare än tillbehör
Jag har dessutom hunnit med en sväng in till Skellefteå och köpt nötköttsbitar för jag ska göra friterad biff på kinesisktvis, och sen strimlad biff med bambuskott, sötsur sås och ris
Om du tror att du höjer dig själv genom att sätta dig på någon annan visar du ett lägre IQ. Om du tror att det du sänder ut får du tillbaka både på ont och gott visar du ett högre IQ
Denna delen av muren är bättre på alla sätt och vis i jämförelse med förra. Engelsmännen muttrar om nyttan med detta, men det ska visa sig var riktigt trevligt
En skön kombination av två olika matvärldar. Italienska råvaror och kinesisk tillagningsmetod. Ingredienserfärsk, kokt pastapaprikabroccoli sockerärtoroliverinlagd soltorkad tomatolivoljatryffeloljatorr sherry (eller matlagningsvin)salt pepparEftersom det ska wokas så förbered alla ingredienser innan tillagning
Skala lök och vitlök. Kärna ur paprikorna. Ta fyra fina, hela salladsblad och spar till serveringen. Skär alla grönsaker, även salladen som är kvar, i strimlor eller bitar