Blötlägg nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skär dem i 1 cm stora bitar. Fräs nudlar, räkor, fläskfärs, morötter, vitkål, chilipeppar, champinjoner, salladslök och vitlök i en wok eller stekpanna
Börja med att koka vatten och slå över de torkade kinesiska svamparna som du har lagt i en bunke. Att göra egna vårrullar låter kanske svårt och krångligt, men nej
Via Paolo Sarpi heter den i alla fall, och där kan du hitta billigt bling-bling, superbra ramenhak, kinesiska pannkakor (Cong You Bing), bubbel-te och annat sköj
Samma ställe kan ha olika smårätter såsom nachos med guacamole, vårrullar, samosa, bruschetta, men även huvudrätter i form av pasta, traditionellt indonesiska rätter, amerikanska (förlåt, australienska) burgare, kinesiska tofurätter, och så vidare
Xue Zhien Li skär en skiva av degrullen och plattar ut den med hjälp av den bredbladiga, kinesiska kockkniven till en papperstunn och perfekt rund cirkel
Några dörrar bort äger samma familj även en thailändsk restaurang som har en vegansk meny, och här på den kinesiska finns en vegetarisk meny, som inkluderar en hel del veganska rätter
Fritera vårrullarna i olja tills de är gyllenbruna. (Jag gillar när vårrullarna är extra krispiga, så jag gör alltid med dubbla degplattor, därav 2 paket med degplattor. Vill du ha en lyxigare variant av vårrullarna byter du ut färsen mot 1 paket med råa jätteräkor alt. 2 förpackningar små degplattor för vårrullar ( 50 st i varje paket). 5 kinesiska torkade svampar
Blanda resten av ingredienserna till det kinesiska fläsket och rör tills sockret löst sig. Färska vårrullar är en Vietnamesisk specialitet som är både gott och fräscht