Kinesisk vitkål recept

Kinesisk gryta med kyckling

Kinesisk gryta med kyckling

Finstrimla vitkål, rotselleri och paprika. 500 g kycklingfärs / 0,5 huvud vitkål ca 400-500 g / två spansk peppar / 100 g rotselleri / 6 vitlöksklyftor / 1 röd paprika / ca 5-8 cm färsk ingefära / 1 gul lök / 1 msk sichuanpeppar / 1 dl japansk soya / 0,5 dl fisksås / 2 msk ostronsås / 0,5 dl hoisinsås / 2 msk mirin / 1 dl vitt vin / 2 dl vatten / 2 msk sesamolja / 2 msk rapsolja. / 0,5 huvud vitkål
Kinesisk köttfärsröra i pitabröd

Kinesisk köttfärsröra i pitabröd

4 1 gul lök 300 g vitkål 100 g champinjoner 300 g blandfärs 1 köttbuljongtärning 2 krm salt 1 krm peppar 1 tsk kinesisk soja 50 g solrosskott 6 pitabröd 1 dl crème fraiche 2 msk sweet chilisås Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kinesisk köttfärsröra i pitabröd

Kinesisk köttfärsröra i pitabröd

Fast Max satte nog i halsen när jag sa att det var vitkål i. Skär vitkålen i strimlor. Kinesisk köttfärsröra i pitabröd4 port1 gul lök1 vitlöksklyfta300 g vitkål100 g champinjoner300 g köttfärs1 köttbuljongtärning2 krm salt1 krm peppar1 msk kinesisk soja1 röd paprika6-8 pitabröd1 dl crème fraiche2 msk sweet chilisås1. 300 g vitkål
Kinesisk köttfärsröra i pitabröd

Kinesisk köttfärsröra i pitabröd

Skär vitkålen i strimlor. KINESISK KÖTTFÄRSRÖRA I PITABRÖD. 300 gram spetsvitkål (vanlig funkar också. 1 msk kinesisk soja. 2-3 vitlöksklyftor 300 gram spetsvitkål (vanlig funkar också. 1 köttbuljongtärning 1 msk kinesisk soja
Kinesisk Dumplingsoppa

Kinesisk Dumplingsoppa

Skär vitkålen i bitar, stoppa i en matberedare, strö på lite salt och kör tills det blir som en grynig färs
Kinesisk coleslaw

Kinesisk coleslaw

900 gram rödkål, vitkål, spetskål eller sommarkål. 0,5 dl ljus kinesisk soja eller japansk ljus soja. 3 msk mörk kinesisk soja

Kinesisk fläskgryta

3-4 dl vitkål i strimlor. Ingredienser. 600 g strimlat fläskkött av karré. eller bog. 1 msk matolja. 1st gul lök
Kinesisk köttfärsröra i pitabröd

Kinesisk köttfärsröra i pitabröd

450 g nötfärs1 gul lök300 g vitkål150 g champinjoner1. 300 g vitkål. Det här receptet har jag haft länge bland mina favoriter, jag blev tipsad av en läsare
Dagens recept: Kinesisk biff med lök

Dagens recept: Kinesisk biff med lök

Pröva t ex morötter, selleri, zucchini, paprika, brysselkål, broccoli, blomkål eller vitkål. I riktig kinesisk matlagning använder man en s k wokpanna att tillaga dessa snabblagade rätter i
Köttfärsgratäng med vitkål

Köttfärsgratäng med vitkål

Tillsätt kinesisk soja och låt fräsa ytterligare någon minut på lägre värme. Krama ur all vätska ur vitkålen med hjälp av handduken
Köttfärssås med vitkål

Köttfärssås med vitkål

Vitkål i köttfärssåsen kan jag varmt rekommendera. vitkål. 250 g vitkål. 1 tsk kinesisk soja. 250 g vitkål. 1 tsk kinesisk soja

Köttfärsgryta med vitkål

Såg att vitkålen var billig så det fick följa med ett huvud hem. Köttfärsgryta med vitkål Spara Skriv ut Förberedning 15 Minuter Tillagningstid 20 Minuter Total tid 35 Minuter Kock. 4 Ingredienser 400 g nötfärs 5% 1 gul lök 1 Litenbit vitkål 2 morötter 3-4 msk tomatpuré 5 dl vatten 1½ köttbuljong tärning 2 tsk HP sås 1 msk kinesisk soya Margarin, salt, grovmalen svart och vitpeppar, paprika pulver och en touch med cayennpeppar Gör så här Strimla grönsakerna och stek dem blanka i lite margarin. 1 msk kinesisk soya
Carnitas med mangosalsa och picklad vitkål

Carnitas med mangosalsa och picklad vitkål

Vitkålen la jag dit själv och den gjorde verkligen sitt. Snabbpicklad vitkål. 1 msk kinesisk soja. 500 gram vitkål. Skär vitkålen ganska fint (behöver till fördel inte vara riven) i cirka 2-3 mm tjocka bitar. 1 msk kinesisk soja. 500 gram vitkål
Köttfärssås med vitkål och lingon

Köttfärssås med vitkål och lingon

Strimla vitkålen och fräs den i lite smör i en stekpanna i någon minut utan att kålen tar färg. Dottern gillade själva färsen men tittade skeptiskt på vitkålen som hon sedan petade ut
Tacofärs med vitkål

Tacofärs med vitkål

Hacka/strimla vitkål, lägg i och låt sjuda tills dess att den börjar bli mjuk. 1/4 vitkål. 2 msk soja (gärna kinesisk)