Lägg i kycklingen och fräs 1 minut lägg i svampen, vitlöken, ingefäran och chilin fräs ytterligare ett par minuter salta, sockra och peppra. 3 cm ingefära (skivas)
En lättlagad rätt med biff och broccoli inspirerat från det kinesiska köket. 1 liten bit ingefära (ca 1 msk riven). 3 msk japansk eller kinesisk soja. 1 liten bit ingefära (ca 1 msk riven). 3 msk japansk eller kinesisk soja
Blanda ihop honung, soja, sesamolja, ingefära, chili, vitlök och risvinäger. Blanda i så fall honung, soja, sesamolja, ingefära, chili, vitlök och risvinägern med den strimlade kycklingen och låt stå att marineras över natten
Skala ingefära och riv på rivjärn, medelgrova sidan. Kinesiskt och kinesiskt, jag vet egentligen inte. 3 morötter / 0,5 röd spetspaprika / 1 stor gul lök / 100 g rotselleri / 4 vitlöksklyftor / 75 g sockerärtor / 5 cm ingefära / 0,5 kg fläskgrytbitar / 1 msk sichuanpeppar / 1 msk sambal oelek / 1 tsk tamarindpasta / 2 msk kinesisk soja / 3 msk japansk soja / 2,5 dl vatten / 2 msk halvtorr sherry / 1 msk mango chutney / 1 dl terriyaki sås / rapsolja att fräsa i. Låt koka upp och koka ca 10-15 minuter, tillsätt mango chutney, de frästa grönsakerna, den rivna ingefäran och de strimlade sockerärtorna. / 5 cm ingefära. / 2 msk kinesisk soja
4 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 msk finhackad färsk ingefära 600 g kycklingfilé 2 msk olja 4 stjärnanis 0,8 dl kinesisk soja 2 dl vatten 1 msk strösocker 2 msk vitvinsvinäger 4 port ris eller annat gryn 1 msk majsstärkelse (Maizena) 1 burk böngroddar (à 280 g) 1 broccolihuvud 225 g haricots verts salt nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Rör i kinesisk soja och srirachasås och smaka av med lite svartpeppar. 1 tsk torkad, malen ingefära. 1 tsk kinesisk soja. 1 nypa nymalen svartpepparBlanda creme fraiche med lökpulver, malen ingefära och strösocker