4 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 msk finhackad färsk ingefära 600 g kycklingfilé 2 msk olja 4 stjärnanis 0,8 dl kinesisk soja 2 dl vatten 1 msk strösocker 2 msk vitvinsvinäger 4 port ris eller annat gryn 1 msk majsstärkelse (Maizena) 1 burk böngroddar (à 280 g) 1 broccolihuvud 225 g haricots verts salt nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Häll av spadet från burkarna och skölj grönsakerna noga innan de tillsätts. Kinesisk fläskgryta ca 6 port. 1-2 msk kinesisk soja. 1-2 msk kinesisk soja
Förbered grönsakerna. Slå bort det mesta av friteringsoljan och lägg grönsakerna i pannan. 2 msk kinesisk soja. 2 msk kinesisk soja 2 msk olja 2 msk vinäger salt och svartpeppar
Ta sedan upp det och woka grönsakerna istället. ) Jag passade på att använda den Kinesiska Fem Kryddors-kryddan från Tojaimport och den gjorde mig absolut inte besviken även om den kanske inte riktigt passade in just här med sin blandning av bl a kanel och stjärnanis men så tokigt blev faktiskt inte
Förbered grönsakerna och dela sockerärtorna och minimajsen i mindre bitar och strimla salladslöken. Tillsätt kyckling och grönsakerna i buljongen och låt det koka upp
Börja med grönsakerna. Häll sesamolja i en gryta, värm till medelhög värme och lägg i grönsakerna. Bryn grönsakerna utan att de tar färg till de mjuknar
Fräs grönsakerna i en stor stekpanna. Lägg grönsakerna åt sidan. Tillsätt grönsakerna och soja. Kinesisk köttfärsröra i pitabröd4 port1 gul lök1 vitlöksklyfta300 g vitkål100 g champinjoner300 g köttfärs1 köttbuljongtärning2 krm salt1 krm peppar1 msk kinesisk soja1 röd paprika6-8 pitabröd1 dl crème fraiche2 msk sweet chilisås1
Fräs grönsakerna i en stor stekpanna. KINESISK KÖTTFÄRSRÖRA I PITABRÖD. Lägg grönsakerna åt sidan. Tillsätt grönsakerna, soja, ingefära, sesamolja, chilipulver, salt och peppar