Kinesiskt. Blanda fläskfärsen med lite salt och lite av sesamoljan, ställ åt sidan. De två rätter jag alltid ger mig på när jag besöker en Kinesisk restaurang är just Mapo Tofu och någon sorts
Jag brukar passa på att köpa extra mycket närdet är extrapris på bland- eller fläskfärs. KRYDDIGA KÖTTFÄRSBIFFAR I EXOTISK SÅS lchf4 port600 g blandfärs1 ägg1 dl vispgrädde2 msk pofiber1/2 tsk salt1 msk sweet chilisås1 msk kinesisk soja1/2 msk kalvfond1
skvätt kinesisk soja. Dock var det enligt min mor ett måste att ha fläskfärs. Häll i matlagningsgrädden, buljongen, gelén och den kinesiska sojan och kolorit
Smaka av med fisksås, kinesisk soja, riven ingefära och peppar. 500 g fläskfärs. 2 msk kinesisk soja. Lägg fram filodegen och låt den tina i sin förpackning
Kinesiska fläskdumplings ca. Kinesiska fläskdumplings ca. 400 g fläskfärs. 1 msk kinesisk soja. 400 g fläskfärs. 2 msk kinesisk soja. 30 st 400 g fläskfärs. 400 g fläskfärs. 2 msk kinesisk soja
350 gram fläskfärs. 3 msk soja (gärna söt kinesisk). 350 gram fläskfärs. 3 msk soja (gärna söt kinesisk). Om det är någonting man bör göra i matlivsväg så är det sprängd anka aka Pekinganka
kinesisk soja. 350 g fläskfärs. Skär runt kålstocken så att bladen kan tas loss. Förväll kålen i lättsaltat kokande vatten, lossa bladen efter hand som de mjuknar