Denna soyasås använde jag, den var som en blandning mellan japansk och kinesisk soya. Denna soyasås använde jag, den var som en blandning mellan japansk och kinesisk soya
Fritera lite fläsk i sänder och låt det rinna av på papper. 400 g bogfläsk, magert, finstrimlat. 2 msk kinesisk soja. 400 g bogfläsk, magert, finstrimlat 2 st paprikor, i bitar 1 burk bambuskott à 400 g 1 burk ananas, skivad, 250 g 1 st rödlök, stor, i klyftor vetemjöl raps- eller majsolja till fritering Marinad. 2 msk kinesisk soja 2 msk olja 2 msk vinäger salt och svartpeppar
ex kinesiska skogsöron eller shitaki. ex kinesiska skogsöron eller shitaki. 400g kalv, fläsk eller kycklingfärs. 1msk kinesisk soya. 400g kalv, fläsk eller kycklingfärs. 1msk kinesisk soya
Skiva fläsket om det inte är det. Servera det stekta fläsket med löksåsen samt kokt potatis. Stek fläsket på medelvärme tills det har fått färg och är knaprigt men inte bränt - totalt ca 5 minuter. 0,5 tsk kinesisk soja (valfritt). 200 gram rimmat sidfläsk, gärna i skivor
Kinesiskt. Fläsk,. Det här är en kall "förrätt" som man kan få på många kinesiska restauranger. Superlätt att tillaga, ger god fläskbuljong till nudlar som "biprodukt"
Rårakor med stekt fläsk, lingon och löksås. Ett tips är att köpa bra fläsk (inget billigt skit. Stek samtidigt fläsk i en annan stekpanna utan fett på medelhög värme tills det är knaprigt