Kinesisk chop suey recept

Chop Suey Deluxe-wok

Chop Suey Deluxe-wok

Kinesisk soja. Du behöver. 1 stor kastrull. 1 wokpanna eller panna med hög kant. Börja med woksåsen. Koka vattnet med hönsbuljongtärningen tills den smält
Chop Suey - man tager vad man haver

Chop Suey - man tager vad man haver

Jag lagade ChopSuey förra söndagen, i kölvattnet av min euforiska upplevelse med det thai-inspirerade fläsket med jordnötssås
Kylskåpsrens ”Chop Suey”

Kylskåpsrens ”Chop Suey”

Skrönorna om ChopSuey är säkert lika många som recepten, men det jag kunnat utläsa när jag googlat och kollat omkring är att det skulle kunna vara en typ av amerikansk variant av kinesisk pytt-i-panna
Härligt god Kinagryta

Härligt god Kinagryta

2 påsar Wok sauce chopsuey à 120 g. Strimla köttet och stek det till fin färg, krydda med salt, vitpeppar och ingefära under stekningen

Chop suey

) Jag tänkte att jag skulle bjuda er på lite god ChopSuey idag, har ni ätit det tidigare. 5 dl vatten1,5 hönsbuljontärning4 klyftor vitlök (pressad)1-2 tsk sambal oelek Kinesisk soja1

Chop Suey (av Ulrika i Huskvarna)

2 msk kinesisk soja. 1.  Strimla köttet, hacka löken. Bryn mandeln, ta upp och låt rinna av på papper. 2.  Bryn kött och lök, lägg i en gryta

Chop Suey Shirataki LCHF

Dessa heta Shirataki-nudlar är en variant av den klassiska rätten ChopSuey vilket är en av de mest populära och mest erkända exempel på det kinesiska köket

Chop Suey (av Ulrika i Huskvarna)

2 msk kinesisk soja. Strimla köttet, hacka löken. Bryn mandeln, ta upp och låt rinna av på papper. Bryn kött och lök, lägg i en gryta