Lägg i kycklingen och fräs 1 minut lägg i svampen, vitlöken, ingefäran och chilin fräs ytterligare ett par minuter salta, sockra och peppra. 1-2 färsk chili (skivas). 2 msk stark chilisås
Lägg i kycklingen och fräs 1 minut lägg i svampen, vitlöken, ingefäran och chilin fräs ytterligare ett par minuter salta, sockra och peppra. 1-2 färsk chili (skivas). 2 msk stark chilisås. Matolja 600 g kycklingstek (lårfilé) skivas tunt 100 g shitakesvamp (delade) 100 g ostronskivling (rives i bitar) 100 g champinjoner (delade) 3 vitlöksklyftor (skivas) 3 cm ingefära (skivas) 1-2 färsk chili (skivas) 2 tsk socker 3 dl kycklingfond (hemmagjord) 2 gul lök (skivas eller båtar) 3 msk ostronsås 2 msk stark chilisås 1 msk soja ½ tsk sesamolja Maizena till redning 150 g purjolök (skivas)
Skär paprikan i bitar, dela och hacka chilifrukterna. 12 chilifrukter, en röd och en grön. 11 msk kinesisk soja. 1Tillsätt paprika, chili, salt, peppar, paprikapulver, vatten, tomatpuré och soja
Blanda ihop honung, soja, sesamolja, ingefära, chili, vitlök och risvinäger. Blanda i så fall honung, soja, sesamolja, ingefära, chili, vitlök och risvinägern med den strimlade kycklingen och låt stå att marineras över natten
Fräs lök, vitlök och chili i rikligt med olivolja (oljan ska täcka kastrullens botten). Börja med att finhacka lök, skiva 3-4 vitlöksklyftor och finhacka chilin. 2 st röda chilifrukter. 1/2-1 tsk chilipulver. 1 msk kinesisk soja