Kinawok recept

Kinawok med woksås och cashewnötter

Kinawok med woksås och cashewnötter

Ingredienser Portioner. 4 3 dl jasminris 6 dl vatten 1/2 tsk salt 500 g utskuren biff i bit eller rostad 2 msk olja 1 tsk salt 1 krm kajennpeppar 500 g djupfrysta wokgrönsaker gärna med bambuskott 1 flaska woksås (à ca 240 g) 1 dl cashewnötter Lägg till i inköpslistan
Snabb kinawok

Snabb kinawok

Tina kycklingfiléerna och strimla, stek i oljan, salta. Skala morötterna och skär i tumma sneda skivor eller strimla

Kinawok med pasta

Kinawok. Servera kinawoken med nykokt pasta och vitkålssallad. 1. Tillbehör. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar
En helg i Halmstad

En helg i Halmstad

Igår lagade jag visst kinawok på fläskfilé med glasnudlar till, det blev riktigt gott det med faktiskt

Kinawok

Strimla biffen och blanda med häften av soya och all maizna och låt dra i ca 15 - 20 min. Hätta upp olja i en wookpanna och wooka i ca 1 min, lägg köttet på ett fat (viktigt

Lyxig kinawok

Putsa och torka av nötfilén. Strimla köttet fint och lägg det i en skål. Skala och hacka lök och ingefära fint

Kinawok med svamp

Putsa och strimla köttet. Lägg det i en glasskål. Tillsätt skivad vitlök, sherry eller buljong, soja och maizena

Nudlar från Xinjiang

Fräs köttet i oljan. Tillsätt salladskål, lök, morot, chili och stek tillsammans med buljong, salt, socker, kryddblandning, tomatpuré och soya