I kina serverar man gärna en sallad gjord av bambuskott, böngroddar och kinakål. Grönt te, alternativt ett lätt vitt vin eller rött vin rekommenderas som dryck
Häll upp i glas och fyll upp med mousserat vin typ. 1 paket Glass Noodles1 msk Chili & Garlic Sauce Sriracha7 dl kinakål, fint strimlad1 st rödlök, skivad100 g champinjoner, skivade2 st tomater, strimlade1/2 kruka Koriander1/2 kruka Santa Maria Vattenkrasse, färsk1/2 lime, saften1/2 tsk salt TILLAGNINGStek köttfärsen och krydda med tunt skivad Lemongrass, Sriracha sauce och Fish sauce
Lägg i paprika, kinakål, buljongtärning och häll på grädden. Häll på vinet och lägg i honungen. 4-5 blad kinakål (den hårda mittbiten av bladet. ½ dl vitt vin (eller 1 msk vitvinsvinäger och vatten)
3 - 4 dl skivad Salladskål, även kallad Kinakål1,5 dl frusna gröna ärtor1 - 1,5 dl frusna suger snaps1,5 dl grädde0,5 dl vatten1 kycklingbuljongtärningSalt och peppar efter smakFräs salladskålen i olivolja tills den mjuknat lite, ungefär 2-3 minuter