Skiva champinjonerna och skär kinakålen i strimlor. ½ kinakål. När allt är klart så blanda i 1 msk söt sherry i buljongen, smaka av med salt och peppar, slå upp buljongen i skålar och servera som soppa. 1 msk sherry. 1 msk sherry
Tillsätt sherry, soja, sesamolja och låt sjuda in i grönsakerna. Smaka av och tillsätt något av det salta (soja), starka (chili eller peppar ) eller kryddiga (vitlök, chili, koriander, sesamolja, ostronsås, sherry) om det inte är balanserat nog
Plocka av alla kinakålsblad från huvudet. Tillsätt kött och kinakål och låt allt bli genomvarmt. 1 litet huvud kinakål. 3-4 msk risvin eller torr sherry
1 dl söt sherry. 1 kinakålhuvud. 1 dl söt sherry. 1 kinakålhuvud. Högrev är poppis. Ett fantastiskt stycke kött, perfekt för härliga långkok i gryta, nu när det börjar bli vinter