½ huvud kinakål i grova strimlor. ½ huvud kinakål i grova strimlor. 1 st lime zesten & saften. Slå över fräset i en gryta med 1,5 liter vatten och kycklingfonden, låt koka upp och lägg i frikadellerna resterande 2 vårlökar och en tesked sesamolja, låt sjuda i 5 minuter, avsluta med att hälla i limezest/saft samt lägga i kinakålen och låt puttra i 2 minuter till, smaka av med salt & peppar. 1 st lime zesten & saften
Pressad lime. Pensla med teriyakisås och pressa limesaft över. Pressad lime. Pressa lime över. 300 gr kinakål eller Pak Choy. 300 gr kinakål eller Pak Choy
Blanda Soya Sauce, Fish Sauce och limesaft och häll över gurksalladen. Sockerlag som kokats upp med vatten, socker, kafir lime blad, ingefära och chili
Legg opp litt kjøtt, finsnittet kinakål, vårløk i skiver og eventuelt paprika i en suppeskål, hell over suppen og anrett med koriander og noen ringer med chili
Ankbröstet är tillagat och marinerat i varma kryddor som stjärnanis, ingefära och kanel som sedan serveras med en nudelsallad med japanska udonnudlar, kinakål, gurka och chili
Krydda med tacokryddor, salt och peppar, samt rivet skal och saft av lime. Tillsätt 1 deciliter vatten, kinakål, chili och tomater. 1 limefrukt. 1/2–1 kinakål, grovt skuren
Vitkålen eller Kinakål som det också kallas steks al dente och läggs sedan åt sidan på en tallrik. Blandat med smaker och dofter från limejuice, kokosmjölk och limegräs samt med den breda basen från buljongen är rätten otroligt smakrik