kinakål spetskålsblad (se ovan). Sås på kål och äpple Skala löken och skär ner lök och kål grovt. Bryn lök och kål hårt i en stor kastrull, tillsätt grovt nerskuret äpple
Det gröna från en medelstor purjolök. Skala och skär morötterna och rättikan med en mandolin (jag har denna, så bra, även till lök och liknande) eller på något annat sätt som du föredrar
Jag har på senare tid experimenterat en hel del med fermentering och nu var det dags att testa på Kimchi, en traditionell koreansk rätt som oftast baseras på kinakål
Pak choy – som också ses gå under namnet pak soi, bok choy och tat sai – har vita, långa, köttiga och saftiga stjälkar vars smak påminner om kinakålens
Använd sommarkål till kåldolmarna eller linda förvällda kinakålblad kring färsen. Rör ihop färs, ströbröd, hackad och brynt lök, kålhack och kryddor till en jämn smet