Stekt fläskkött med nudlar1 msk solrosolja150 g fläskfilé, skuren i små stavar5 salladslökar, skurna i mindre bitar1 medelstor morot, skalad och skuren i tunna stavar200 g kinakål, finskuren500 g äggnudlar2 msk vatten2 msk japansk sojasås1 msk Worcestershire sås1 msk saké2 tsk strösocker2 ½ dl böngroddar1 ark nori, skuren i tunna strimlor1. 150 g fläskfilé. 200 g kinakål
ca 300 g vitkål eller kinakål. Förslag på smaksättningar ca 300–400 g strimlad kyckling, fläskfilé, biff, laxfilé eller annan fast fiskfilé, skalade räkor, musslor, kräftstjärtar eller tofu. Energi 116 kcal, Fett 3,0 g+ 100 g fläskfilé. ca 300 g vitkål eller kinakål
1 msk solrosolja150 g fläskfilé, skuren i små stavar5 salladslökar, skurna i mindre bitar1 medelstor morot, skalad och skuren i tunna stavar200 g kinakål, finskuren500 g äggnudlar2 msk vatten2 msk japansk sojasås1 msk Worcestershire sås1 msk saké2 tsk strösocker2 ½ dl böngroddar1 ark nori, skuren i tunna strimlor1. 150 g fläskfilé. 200 g kinakål
Kinakål eller isbergssallad. Strimla fläskfilèn i små bitar. Smält smör i ett stekjärn och när smöret blivit brunt lägg ner den strimlade fläksfilèn och stek
Strimla kinakålen. 250 g fläskfilé. 200 g kinakål. Koka upp vatten och salt i en kastrull. Lägg ner äggnudlarna och låt dem koka enligt förpackningens anvisningar