Eller välj strimlad kinakål eller finskuren vitkål i stället för grönsaker. I stället för djupfrysta grönsaker kan du använda rester av kokta grönsaker, t ex kokta morötter, bönor eller ärter
) 125 g minimajs 75 g färska champinjoner 100 g finstrimlad kinakål 150 g böngroddar ca 2 port kokta nudlar 2 msk sesamfrön Gör såhär. Lägg broccolibuketterna, bönorna och minimajsen i kokande vatten och koka de ca 2 min. 100 g finstrimlad kinakål
Vitkål och sellerikål/kinakål har blivit mycket vanliga i sallader av olika slag. Litet rårivna morötter ger färg och smak, ett rårivet äpple ger friskhet åt en sallad, litet bönor ger extra protein, litet lök ger pikant smak
Jo, för som vanligt kokar jag bönor och linser i större mängd som jag sedan portionerar ut i burkar som jag lägger i frysen eller som den här gången lämnat kvar i en skål i kylen
Servera med strimlade morötter med kinakål och lingonsylt. 1 burk Vita bönor i tomatsås. Pensla oskalade potatishalvor med fett, krydda med rosmarin och salt