Kikärtssoppa med parmesan recept

Kikärtssoppa med parmesan

Servera med rikligt medparmesan och bröd. Mycket fruktig smak med rostad fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, kaffe, plommon, choklad och mynta
Kikärtssoppa

Kikärtssoppa

Inspiration kom från ett minne av en purjo- och kikärtssoppamed massor av timjan från en Jamie Olivers kokböcker och sen ett recept från en liten Zeta-häfte som hette Bönhörd
Kikärtssoppa, Jamie Oliver-style

Kikärtssoppa, Jamie Oliver-style

Toppad med olivolja och riven parmesan. Soppa med kikärtor och purjolök. olivolja och nyriven parmesan. Smaka av med salt och svartpeppar
Cornetti e Ceci - Kikärtssoppa med Cornetti

Cornetti e Ceci - Kikärtssoppa med Cornetti

Strö över riven parmesan och toppa med färsk rosmarin. Lägg i resten av kikärtorna (hela) tillsammans med 1 liter vatten och de avrunna och sköljda borlottibönorna. 70 g parmesan
En fyra för en

En fyra för en

Purjo- och kikärtssoppa. Toppa soppan med riven parmesan. Helt i linje med årstid och väder har det kokats köttfärssås och spaghetti, soppa och chili con carne

Mustiga sopprecept

Servera med rikligt med färskriven parmesan och dekorera med fänkålsvippor. Fräs hacket med svampen ett par minuter