Skär tomaterna i klyftor och lägg dom på en plåt med bakplåtspapper på. Saftiga kikärtsbiffar, långsamt ugnsrostad tomat, persiljedressing, zucchini och snabbpicklad rödlök
Dessa kikärtsbiffar blev fantastiskt goda. Idén till smaksättningen kommer från ett recept på kikärtsbiffar som finns i 'Hemmets Journals matkalender 2015'. 3 msk hackade marinerade soltorkade tomater, väl avrunna. 3 msk hackade marinerade soltorkade tomater, väl avrunna
Finhacka soltorkade tomater och lök. Stek tomaterna. Servera biffarna med sås och stekta små tomater. 10 soltorkade tomater. 200 g cocktailtomater. 10 soltorkade tomater
Härom veckan provade vi på att göra egna kikärtsbiffar och det var inte sista gången vi gjorde det. Detta receptet kan varmt rekommenderas, och tillbehöre, ja dem kan du variera i oändlighet precis som smaksättningen på kikärtsbiffarna
+ passerade tomater med oregano, olivolja, salt. Jag var tveksam när jag bestämmde mig för att försöka mig på en variant av kikärtsbiffar då jag hade ordet falafel i bakhuvudet, något jag tycker är så otroligt äckligt