Dessa kikärtsbiffar blev fantastiskt goda. Idén till smaksättningen kommer från ett recept på kikärtsbiffar som finns i 'Hemmets Journals matkalender 2015'. 3 msk hackade marinerade soltorkade tomater, väl avrunna. 3 msk hackade marinerade soltorkade tomater, väl avrunna
5 bitar marinerade soltorkade tomater. Blanda sköljda kikärter, psylliumfrön, vatten, tomat, skalad lök och vitlök, garam masala, salt och peppar i skålen till matberedaren med kniven monterad
Vill du äta mer vegetarisk rekommenderas palsternacks- och kikärtsbiffar, fetaostpaj med oliver, spenat och soltorkade körsbärstomater eller kanske squash- och ruccolasoppa med chèvre
Totalt flams som vanligt idag när jag och Malin lade in korrektur. Vi hann avverka Dizzee Rascal, diverse dialekter och några ansiktsdekorationer med gem bl
som inte höll ihop för stekning. Men ljuvligt godasmaksatta med citrontimjan, piplök, scharlottenlök, vitlök och soltorkad tomat och serverade med yoghurtsås och grönt från trädgården
På menyn stod det vegetariskt i form av fördrink med snittar med olivfärskost och till varmrätt kikärtsbiffar, färskpotatissallad och morotstsatsiki och till efterrätt Arlas nya mjukglass med färska jordgubbar
Istället tar jag och beslutar mig för att göra kikärtsbiffar till lunch. I med lite mjöl, en klick yoghurt, lite soltorkade tomater, salt, peppar och några puffar spiskummin
1. Blanda sköljda kikärter, psylliumfrön, vatten, tomat, skalad lök och vitlök, garam masala, salt och peppar i skålen till matberedaren med kniven monterad
gröna sojabönsbiffar, vita bönbiffar och kikärtsbiffar med soltorkade tomater. När jag inte riktigt vet vad vi ska äta här hemma, eller inte har handlat till något speciellt, så brukar det oftast sluta med samma typ av rätt