Stek i smör/olja/kokosolja några minuter/sida på medelvärme tills de får fin färg. Kikärtsbiffar,. Nu måste jag få tipsa om ett jättegott vegetariskt recept på kikärtsbiffar som jag gjorde
Goda vegetariska kikärtsbiffar som kan ersätta köttet i hamburgaren för den som vill. Orginalinlägget Vegetariska kikärtsbiffar hittar du på Hälsa som livsstil
1smör eller margarin. 5 tsk salt 1 krm peppar 1 msk maizena majsstärkelse 1 st ägg smör eller margarin till stekningSkölj kikärterna väl och låt rinna av. 1Stek i smör 2–3 minuter per sida på medelvärme
Forma sen till lagom stora biffar och stek i smör eller olja. Det fick bli kikärtsbiffar förrut Improviserade ihop ett recept som verkligen blev jättebra, asgoda var dom Till biffarna blev det även klyftpotatis och tzatziki
Stek 1 hackad gul lök och 2 rivna vitlöksklyftor mjukt i smör i en stekpanna. Som sagt, ni är många som är på jakt efter recept på vegetariska biffar, så här kommer ännu ett recept värt att testa
Härom veckan provade vi på att göra egna kikärtsbiffar och det var inte sista gången vi gjorde det. Detta receptet kan varmt rekommenderas, och tillbehöre, ja dem kan du variera i oändlighet precis som smaksättningen på kikärtsbiffarna
Värm smör eller olja i en stekpanna. Vi brukar variera här hemma mellan kikärtsbiffar och rödbetsbiffar men jag tycker att dessa är lite enklare att göra så därför tipsar jag om dom
Jag fick ta smeten med sked och la ca två matskedar i stekpannan med smör. Jag har aldrig tidigare lagat kikärtsbiffar, eller något med kikärtor över huvudtaget, men jag älskar hummus och jag älskar falafel även om jag äter det extremt sällan så det kunde ju liksom inte bli fel tänkte jag och slängde ner en burk av Zetas kokta kikärtor i varukorgen på Ica under gårdagen
Stek biffarna i en stekpanna med olivolja och smör, ca 3 minuter per sida. 1 msk smör. Blanda sköljda kikärter, psylliumfrön, vatten, tomat, skalad lök och vitlök, garam masala, salt och peppar i skålen till matberedaren med kniven monterad
Forma färsen till biffar och stek dem i smör i en stekpanna några min på varje sida. 15 g Arla® Svenskt Smör. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g kikärter 1 dl Arla® mjölk 1 purjolök 1 msk majsstärkelse 1 kruka färsk persilja 15 g Arla® Svenskt Smör Morotstsatsiki