Fräs lök, vitlök och svamp i lite olivolja. Kikärtsbiffar, inte så snygga till formen men goda. Forma ca 25 små biffar och stek dem på ganska hög värme i olivolja. Rör ner 1 msk finhackad persilja, 1 msk olivolja, 1 tsk pressad lime och lite salt
Stek biffarna i en stekpanna med olivolja och smör, ca 3 minuter per sida. 1 msk olivolja. Blanda sköljda kikärter, psylliumfrön, vatten, tomat, skalad lök och vitlök, garam masala, salt och peppar i skålen till matberedaren med kniven monterad
Blanda sedan i för hand resten av kikärtorna i mixet, de rostade frönen, olivolja, den hackade löken och ingefäran, det rivna citronzesten och de förvällda chiafrönen
Tillsätt potatisarna, kikärtorna, ägg, vetemjöl och olivolja och mixa till en slät smet. Värm en stekpanna på medelvärme gärna av gjutjärn och häll i olivolja