Skala och finriv även ingefäran. Dessa saftiga, lite söta och kryddiga biffar, serverade med en klick ajvar relish och crème fraiche… Jag skulle kunna äta det här minst en gång i veckan
Kikärtsbiffarmed chilisås. Knaperstekta kikärtsbiffar som gör sig lika bra i matlåda som till middag. Frisk smoothie medingefära och citrussmak med och med välgörande spirulina
Kryddade med kanel, ingefära, muskot, salt, svartpeppar, lite cane syrup. Fat med vegansk ädelost (till Monsieur, jag tycker inte om ost, inte ens vegansk), och två överblivna blinier (ersätt vetemjölet i detta recept med bovetemjöl, uteslut sockret, salta lite extra) med pepparrotscreme och tångkaviar
Speciellt tillsammans med smarriga kikärtsbiffar. Fastän det absolut inte är sommar, men med lite sol ute och sommarfeeling i hjärtat blir det alldeles perfekt ändå men en färgglad sallad
Vi startar nedräkningen lite enkelt med en fin soppa som jag komponerade ihop när jag insåg att phiadelphians lenhet nog skulle passa bra i smält format
glasnudelsallad och kolsyrade kikärtsbiffar. Kikärter som grovmixas med japansk soja, citronsaft, kolsyrat vatten, ingefära, gurkmeja, salt och massvis med svartpeppar
Kikärtsbiffarmed chilisås. Knaperstekta kikärtsbiffar som gör sig lika bra i matlåda som till middag. Grönt för ögat och en fröjd för gommen, smoothie med avokado, kiwi och ingefära