Blanda tomater, gurka och kikärtor med olivolja och vinäger. Salladen gjorde jag på kikärter, tomat och fetaost, som jag blandade med olivolja och balsamvinäger
Tillsätt kryddorna och kikärtorna. ½ tsk vitvinsvinäger. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda allt ordentligt, välj de mindre mängderna mynta och vinäger till att börja med och smaka dig sedan fram till hur du vill ha det
Tillsätt sedan vinäger, socker, vatten och krossad tomat och låt koka upp. I det här receptet får röran en ny bekantskap i form av kikärtor som gör den lite matigare
Lägg den i en skål tillsammans med vinäger, en skvätt olivolja, salt och peppar. 1/2 rödlök 1 msk balsamvinäger olivolja flingsalt nymalen svartpeppar 400 g små mogna tomater 1 burk kikärter en knippa bladpersilja 1 halloumi-ost 1. 1 msk balsamvinäger