Blanda dem med olivolja, kryddorna och en aningens salt. Jag är medveten om att det är en hel del inlägg om kikärtor här på bloggen nu förtiden men det är verkligen en favorit hos mig
Sprid ut kikärtorna på en ugnsplåt och ringla över olivoljan samt blanda runt vitlöken. Skölj kikärtorna i ett durkslag och låt dem rinna av ordentligt
Kikärtor är nyttigt och supergott. Fräs med kikärtorna i någn minut. 2 msk olivolja. en förpackning kikärtor á 400 g. 2 msk olivolja. en förpackning kikärtor á 400 g
Blanda olivolja, kajennpeppar och salt i en stor skål. 2 tsk olivolja. Värm ugnen till 200 grader. Om du använder kikärter på burk så skölj dem i kallt vatten och låt dem rinna av ordentligt
Tänkte tipsa om mina favoriter nämligen kikärtor med vitlök och persilja, så gott och nyttigt. Ca 400-500g kokta kikärtor Några matskedar god olivolja Hackad färsk persilja Ca 1 klyfta riven vitlök Salt efter smak Gör så här. )Kram Ca 400-500g kokta kikärtor
olivolja att steka i. Kryddiga kikärtor med hirs & stekt zucchini – olivoljefrästa kikärtor i spiskummin, koriander, vitlökspulver, curry och aningens cayennepeppar med färsk tomat och en klick smör serverat till buljongkokt hirs och olivoljestekta skivor av grön zucchini
Heta upp en stekpanna med några droppar olivolja och lägg i kikärtorna och låt dem rullar runt. Viktigt är att de är ganska torra när man lägger dem i pannan med några droppar olivolja