Tänkte tipsa om mina favoriter nämligen kikärtormedvitlök och persilja, så gott och nyttigt. Ca 400-500g kokta kikärtor Några matskedar god olivolja Hackad färsk persilja Ca 1 klyfta riven vitlök Salt efter smak Gör så här. )Kram Ca 400-500g kokta kikärtor. Ca 1 klyfta riven vitlök
Tacokrydda, vitlök, svartpeppar. Jag är medveten om att det är en hel del inlägg om kikärtor här på bloggen nu förtiden men det är verkligen en favorit hos mig
Som så här, man kokar ett storkok med halva kikärtor (eller hela). Funkar bra som snacks, att strö över sallader, soppa eller om man vill värma med dem i maten så sitter där mycket smak
Pressa citronerna över ärtorna och blanda i persiljan, smaka av med salt, peppar och spiskummin. 2 brk kokta kikärtor, avhällda. 2 klyftor vitlök, hackade. Värm oljan i en stekpanna och svetta vitlöken tillsammans med rödlöken några minuter, tillsätt ärtorna och kryddorna och höj värmen, stek under omrörning ca 5 minuter. 2 brk kokta kikärtor. 2 klyftor vitlök, hackade
vitlök. Skölj kikärtorna och ha i pannan, krydda efter smak. Som vanligt stod det ganska mycket bra men det var främst ett recept som kändes värt att riva ut och ta med hem