Kikärtor och frysta edamebönor. Servera som snacks eller tillbehör till kanske de här biffarna och med broccolipesto, men också till en grillad bit kött eller som en ingrediens till sallad
Skär köttet i grytbitar och bryn i olja tills det fått fin färg. Ta bort locket och koka ihop grytan ytterligare minst 30 minuter, tills köttet är helt sönderkokt och mört. 100 g kikärtor. 5-1 msk spiskummin 1 tsk oregano, torkad 1 tsk timjan, torkad 5 dl rött vin 100 g vita bönor 100 g kikärtor 100 g borlottibönor persilja, finhackad salt efter smak svartpeppar efter smak olja till stekning
Jag kokade köttet i en separat gryta, precis innan jag skulle droppa ner köttet med spenaten tog jag undan hälften av grytan och behöll den delen vegetarisk
Men just kött känner jag ingen större skillnad på egentligen när det fått tina upp ordentligt. Ammen okej att liksom namnge denna rätt var praktiskt taget en omöjlig uppgift ”Kalkonlårfilé stekt med vita bönor, ugnsbakade tomater med fetaost och sallad med rostade kikärtor med mandelsmör”
Tyvärr var det kött i så jag smakade aldrig på den. Svarta kikärtor. Det var just under besöket på agriturismon som jag fick nys på de svarta kikärtorna