Skölj kikärtorna väl och häll bort spadet. Mixa kikärtor, honung, kokossocker, mandelsmör, bakpulver, vaniljpulver, kardemumma och flingsalt i en matberedare
Skölj kikärtorna väl och häll bort spadet. Mixa kikärtor, honung, kokossocker, mandelsmör, bakpulver, vaniljpulver, kardemumma och flingsalt i en matberedare
Måndag betyder som vanligt att jag delar med mig av ett hälsosammare recept här på bloggen och denna gång blir det lite av en fortsättning på mina hälsosamma chocolate chip cookies
I det här inlägget där jag gjorde kakdeg av kikärtor, sa jag till er att hålla koll på bloggen, för jag skulle nämligen förädla det där receptet ytterligare
Du kan göra vad du vill med kakdegen, bara att doppa frukt där i är supergott, men jag valde att göra cookie dough cups med mörk choklad och (surprise surprise) flingsalt
Min kakdeg är nämligen baserad på kikärtor och jordnötssmör. Men håll koll här, för snart ska jag visa er ytterligare ett sätt som ni kan förädla denna ljuvliga cookie dough
Kikärtor är gott. Förresten, chokladkakor låter inte helt rätt så därför valde jag att ändå kalla det för Chocolate chip cookies eftersom det låter så gott
Låt er inte avskräckas från att det är kikärtor i kakorna. Tvätta kikärtorna. Chocolate chickpea cookies - 10 kakor. 100 gram kikärtor, konserverade. Chocolate chickpea cookies - 10 kakor. 100 gram kikärtor, konserverade