Så då blev det en Kie Lime Pie. Dekorera gärna med lime. Fyllning5 äggulor1 burk kondenserad mjölk, sötad 397 g1 msk finrivet limeskal 1 dl pressad lime (juicen) (4–5 limefrukter). Finriv ca 1 msk limeskal. Pressa ur 1 dl limejuice från limefrukterna. 1 msk finrivet limeskal. 1 dl pressad lime
keylime,. Riv av skal och pressa saften ur lime och citron. lime,. limepaj,. Bottendeg125g smör2 ägg2 msk sötströ1,5 dl kokosnötsmjöl2 tsk bakpulver0,5 tsk vaniljpulver Fyllning3 ägg3 msk sötströ2 droppar stevia2,5 dl creme fraiche1 lime rivet skal och saft1 liten citron rivet skal och saft0,5 tsk vaniljpulver Sätt ugnen på 175 grader
Så kände jag häromdagen och då bestämde jag mig för att prova att baka Keylime pie bars. Så egentligen borde de heta lime pie bars, då jag använt mig av den vanliga sorten, men det låter inte lika kul
Hittade några limefrukter i kylen som höll på att bli dåliga och kom då på att jag velat testa att baka keylimepie så hittade Leilas recept som jag utgick ifrån
Keylime pie-topping. 12 msk limezest. 11 dl limejuice [ca 3 stycken limfrukter]. 1limezest. 1Keylime pie-topping5 äggulor (stora) 1 burk kondenserad mjölk sötad, sötad [à 397 g] 2 msk limezest 1 dl limejuice [ca 3 stycken limfrukter]. 1Dekoration vispgrädde limezestKladdkaka med vit choklad. Grädda kladdkakan i mitten av ugnen i ca 20 minuter medan du gör keylime pir-toppingen. Ställ kakan i kylskåpet för att svalna helt och hållet, minst 4 timmar innan du serverar med vispad grädde och fint rivet limeskal