keylime,. Riv av skal och pressa saften ur lime och citron. lime,. limepaj,. Bottendeg125g smör2 ägg2 msk sötströ1,5 dl kokosnötsmjöl2 tsk bakpulver0,5 tsk vaniljpulver Fyllning3 ägg3 msk sötströ2 droppar stevia2,5 dl creme fraiche1 lime rivet skal och saft1 liten citron rivet skal och saft0,5 tsk vaniljpulver Sätt ugnen på 175 grader. Fördela smeten i pajskalen i formarna och grädda i ugnen i 25-30 minuter
Och inte vilken paj som helst, en rätt klassisk keylime paj. Den här pajen har ett frasigt skal gjort på digestivekex, fyllningen rör du snabbt tack vare kondenserad mjölk och syra får du från lime, en riktigt höjdare är det
Pajskal. Pajen vi pratar om är en amerikansk kändis vid namn Keylime pie, säkert har du hört talas om den tidigare, som görs på kondenserad mjölk, äggulor och limesaft
Rör till en slät smet och häll i pajskalet. Inget av det ovanstående har dock något som helst att göra med kvällens recept, den här KeyLime-pajen bakade jag en solig ledig dag för ett par veckor sedan, men om någon hade ställt ner en tallrik paj framför mig nu hade det inte varit några som helst problem att äta upp den
Ursprungligen använder man de mindre, lite sötare limefrukterna som kommer just från Key West. Denna syrliga efterrätt är en klassiker från Key West, Florida - därav namnet
Pajskal. KeyLime Pie. Hur som helst, pajen blev en succé och fick betyget mycket godare än den man får i Key West i Florida, och det var ju trevligt att höra
Pajskal. KeyLime Pie är en storfavorit som både är söt och syrlig på samma gång. När jag var och kikade i vår lokala butik hade de så otroligt billig lime billig att jag inte kunde motstå att shoppa med mig en stor påse