Ingredienser Kesoröra, ca 2 port. Blanda keso och creme fraishe. Tillsätt lök och persilja, smaka av med salt, peppar och pepparrot – jag gillar ganska mycket pepparotsmak, blir en härlig sting
I helgen som gick rörde jag ihop en kesoröra på 0,75 dl keso, 1 hackat kokt ägg, 0,5 msk finhackad röd lök och 0,5 msk Kalles kaviar och åt på en skiva grovt bröd
Idag gjorde jag en god kesoröra till frukost. Kesoröra m smak av kanelbulle. Jag kryddade den med kanel, kardemumma och vanilj så det blev lite kanelbullesmak på den
Tärna potatisen och stek dem i smör. Vispa ihop ägg, vatten, dill, salt och peppar i en skål. Häll i stekpannan och stek på svag värme tills smeten stelnat
Skala och koka potatisen och rör ihop ingredienserna till såsen. Smöra tunnbröden. Lägg i isbergssallad, strimlad rostbiff, strimlad purjo och strö torkad lök över