Kesoplättar är en klassiker inom LCHF. Idag åt jag Lindahls kvarg med hallonsmak till. En skillnad mellan olika kesoplättar är om man ska mixa smeten eller bara röra ihop
Servera med blåbär och kvarg. 13 msk naturell kvarg, 1%. 1100 g cottage cheese, 1,5% 1 ägg 0,75 msk fiberhusk 1 tsk flytande margarin blåbär 3 msk naturell kvarg, 1%Mixa cottage cheese, ägg och fiberhusk till en slät smet med en stavmixer och låt sedan svälla 5 minuter
Fast där bedrog jag mig visst, dottern som INTE gillar kesoplättar i vanliga fall tyckte det blev kanongott med jordgubbar och vaniljkvarg så nu får jag hitta på annat mellanmål
Servera med en klick kvarg, bär och en gnutta kokos. En extra goood frukost blev det idag med kesoplättar, passade bra efter morgonens prommis i regnet
Kesoplättarna är glutenfria och går ju att variera i oändligheten med tillbehör. I detta fall körde jag på kalkon och ost, men färska bär och kvarg funkar minst lika bra