Kesofrallor. Jag försöker dra ner på kolhydrater på veckorna och eftersom jag är en mack-människa försöker jag hitta ett bra substitut till mina älskade mackor
Att använda keso i brödbaket är ett smart sätt att få saftiga mackor. Jag gillar att baka ut mina frallor som slarviga brytbröd i en långpanna, vilket gör prestationsångesten över att få till riktigt runda och fina bröd lite mindre
Det här må vara det fulaste brödet jag någonsin bakat, men låt mig då tala om att den semi-flytande formen på min fralla orsakades av en aningen för kort gräddtid – vilket i sin tur ledde till en av de godaste bröden jag bakat
Jag använde samma recept som till kesofrallorna men istället för att rulla dem till frallor plattade jag till dem till tekakor och strödde över lite sesamfrön
Kesofrallor. Hej,. Idag är jag ledig och hinner med att tipsa om en fredagsdrink. För övrigt ska jag handla mat och förbereda inför semester i Sälen och så blir det ett träningspass på gymmet idag
KesofrallorHär kommer ytterligare ett brödrecept, det börjar bli några nu på bloggen. KESOFRALLOR (LCHF)6 st1 dl kokosnötsmjöl0,5 dl pofiber1 krm salt1,5 tsk bakpulver1 tsk fiberhusk1 dl keso1 msk hela linfrön5 ägg100 g smörValfria frön till toppingGör så här