Hej Testar Viktväktarnas mat så idag har jag bakat deras Kesobullar. Kesobullar 20 st3 tsk kanel1 äpple1 dl socker1/2 tsk salt50 g jäst6 dl vetemjöl200 g keso 2 1/2 dl lättmjölkSmula jästen i en bunke, rör ut i den ljumna mjölken. Kesobullar 20 st
Smula ner jästen i en skål. Värm mjölken till 37° och häll över jästen. Rör om tills jästen lösts upp. Tillsätt keso, honung, salt, ägg, morötter, grahamsmjöl, det mesta av vetemjölet, och arbeta degen väl i maskin, 8 minuter
Kesobullar. Goda frukostbröd bakade utan mjöl som går lätt att röra till och baka ut kvällen före. Lite kletiga att forma till bullar men klicka ut lika stora klickar på plåten med bakplåtspapper innan du formar dem till bullar, så slipper du att gegga med dem en extra gång för att få dem lika stora