Till lunchen hade jag kalkon, keso, tomat, spenat, persilja och örtsalt på frallorna. Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
Vill du ha den lite torrare, ta då inte i kesellan. 1 burk mager keso på 250 g. 1 burk kesella. Blanda alla ingredienserna i en skål och smaka av med kryddorna
Jag kan av egen erfarenhet informera om att det inte är så populärt att plocka fram ägg eller en burk tonfisk när man är bland folk och keso/kesella kan man inte ha med sig en hel dag utan att det blir dåligt
grekisk yoghurt eller kesella, frukt&bärsallad, hemgjord müsli med nötter, kanske någon form av proteinpannkakor eller plättar med keso och hemgjord chiafrö-sylt, kokta ägg, kalkon, tomat, avocado och mager ost
Till kvällsmat idag lagade jag de här goda kesoplättarna. blåbärkesellaflytande honung. Blanda ihop kesella och blåbär och klicka ut på de färdiga plättarna avsluta med att ringla över honung
Salta och peppra och fyll med spenat och keso. Jag utgick från DETTA recept men hade i 1,25 dl havregryn, 2 äggvitor, 0,5 dl mjölk, 1 dl pumpapuré, 1/4 banan, 1 msk kesella och några droppar sweet leaf droppar med apelsinsmak. 50 g minikeso. 1 msk kesella och några droppar sweet leaf droppar med apelsinsmak
Nyttig pajdeg med grövre mjöl och keso. Tillsätt kesella och arbeta snabbt ihop degen. Vitt, grövre mjöl eller quinoa, med mindre mängd fett eller inget fett alls, med kvarg eller keso