Arla® vispgrädde eller Kelda® vaniljsås. Fräs brödsmulorna i smöret i en stor stekpanna. Varva de varma brödsmulorna och äppelmos på ett fat där man börjar och slutar med brödsmulor
Vispa vaniljsåsen hårt. Bred ut resten av vaniljsåsen. 5 dl Kelda® vaniljsås. Grovhacka non-stop. Häll 2/3 av smeten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Vispa vaniljsåsen hårt. 2 1⁄2 dl Kelda® vaniljsås. Rör i de rårörda lingonen. Bred ut hälften av lingonsmeten i en form med löstagbar botten, ca 23 cm i diameter
Vispa vaniljsåsen. 2 1⁄2 dl Kelda® vaniljsås. Sätt ugnen på 225°. Kärna ur och klyfta äpplena. Fräs dem i smör i en stekpanna tillsammans med farinsocker och kryddor
Jag hade vispad vaniljsås och rörde ner frysta hallon. Fyllning (jag använde 1 burk hallonkesella, 1 litet pkt Keldasvaniljsås, 1 dl frysta hallon, några maränger). 1 litet pkt Keldasvaniljsås,