Via Smartson har jag fått möjlighet att testa Kelda Thai Red Curry och senare även Arla thai panna. Keldas variant är en vanlig tetraförpackning, bara att öppna och hälla i
1 tsk curry. 1 dl Kelda® mellangrädde. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 140 g bacon 1 gul lök Arla® Svenskt Smör 1 tsk curry 6 ägg 1 dl Kelda® mellangrädde ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 4 skivor rostat bröd 80 g babyspenat
Fräs allt i smör och curry i en gryta. 1 msk curry. 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 250 g kycklingbröstfilé 1 äpple 1 gul lök Arla® Svenskt Smör 1 msk curry 1 krm svartpeppar 800 g passerade tomater 1 dl vatten 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde 2 tärningar grönsaksbuljong 1 krm strösocker ½ tsk salt ½ dl hackad färsk persilja