De här goda bröden är helt suveräna att använda till kebabrulle eller liknande. Tunnbröd. Tunnbröd. Bröden är mjuka och lite sega vilket gör att de håller ihop bra även när de fylls med lite blötare fyllning
För plötsligt är det så enkelt att baka nånting, vare sig det är pizza, pitabröd, frukostfrallor eller stort tunnbröd till en kebabrulle, vad det blir handlar ju bara om hur man bakar ut degen, och den är inte svår att göra
Servera som här med lavash tunnbröd, strimlad vitkål, tomatklyftor, vitlökssås och rulla ihop. kebabrulle som här, eller som pizzapålägg, som tacos istället för färs
tunnbröd eller liknande. Värm tortillabröden enligt förpackning. Stek kebabköttet i lite matfett. Strimla salladen,skiva eller klyfta tomaterna,skiva gurkan
Lägg tunnbröden på var sin tallrik. 2 rektangulära tunnbröd. Börja med köttet. Blanda olja, spiskummin, vitlökspulver och sambal oelek i en djup tallrik eller en liten bunke
Servera på tallrik eller vira in rullen i folie och ät den som en kebabrulle. Rulla ihop tunnbröden. Lägg 2 stycken tunnbröd på varandra på var sin tallrik. Lägg salladen och gurkan på tunnbrödet, inte så det täcker hela botten eftersom den skall rullas ihop senare, lämna ca 3 cm på varje sida. 4 tunnbröd