Kebabkrydda recept

Kebabkrydda

Kebabkrydda

I söndags var det dags för kycklingkebab med egengjord kebabkrydda. God och stark kebabkrydda som jag ofta gör dubbel sats av så att jag har färdigblandat till nästa gång vi ska äta kebab
Kebabkrydda

Kebabkrydda

För att kunna laga kebab behöver du så klart kebabkrydda. Det finns färdiga kryddblandningar i affären, men vill du göra en egen kebabkrydda så kommer ett recept här
Kebabkrydda

Kebabkrydda

Kebabkrydda 1liten burk. Kebabkrydda 1liten burk. RECEPTMÅNAD Recept No29. 2msk spiskummin. 2msk vitlökspulver
Kebabkryddad linsgryta

Kebabkryddad linsgryta

När vi åt kött brukade jag göra den här goda, kryddiga, grytan med antingen nötkött eller kyckling, men nu när vi bara äter vegetariskt har jag ersatt köttet med röda linser istället
Kebabkryddade bönjärpar

Kebabkryddade bönjärpar

Kebabkryddade bönjärpar serverade i hembakade tunnbröd med grönsaker, feferoni, stark röd sås och kebabsås
Tortilla med kebabkryddat kött

Tortilla med kebabkryddat kött

Krydda med kebabkrydda. kebabkrydda. Rör ihop färskost och pesto. Bred pestoblandningen på tortillabröden. Strimla och stek lövbiffen i en stekpanna med olja
Kyckling kebabtallrik

Kyckling kebabtallrik

Kan tänka mig att det blir ännu godare om man ör sin egen kebabkrydda men jag hade missat två av ingredienserna till den så det fick bli Santa Marias färdiga kryddblandning i glasburk istället

Kebabsås

Rör ihop majonnäs med chilisås och kebabkrydda. 2 dl äkta (vit) majonnäs 1/2 dl vatten0,25 dl chilisås (0,5 dl om man vill ha såsen extra stark)1 tsk kebabkryddasaltsocker. 1 tsk kebabkrydda
Kebabsås

Kebabsås

½ tsk kebabkrydda (Santa Maria). ½ tsk kebabkrydda (Santa Maria). Ingredienser3 dl gräddfil2 msk majonäs3 msk chilisås½ tsk sambal olek1 tsk italiensk salladskrydda1 vitlöksklyftaSvartpeppar och vitpepparev
Kebabgryta

Kebabgryta

1-2 tsk kebabkrydda. Bryn kebabköttet. Lägg i en gryta. Strimla paprikan, hacka löken. Tillsätt de hela tomaterna, paprikan och löken
Hemmagjorda kryddblandningar

Hemmagjorda kryddblandningar

Kebabkrydda. Kebabkrydda. Jag gör ofta egna kryddblandningar. Jag vet vad som är i dem (inga konstiga tillsatser) och de ökar chanserna att få till den rätta smaken på mat från världens alla kök