Inte är det perfekt med kebabkött och orientdressing, men om man väljer bästa tänkbara sorter, med så låg kolhydrathalt och så kort ingredienslista som möjligt, så är det ändå milsvida från originalet från pizzerian
Ta ut kebabköttet. Servera kebabköttet med tillbehören. 11 msk sambal oelek chili. 12 msk het chilisås som sriracha. Stek i kebabköttet i 30 minuter tills det fått fin färg. Tips när du gör kebabrullarna är att först breda ut någon msk majonnäs, någon tsk sriracha samt några msk vitlökssås vågrätt 1/3 från nedre kanten, lägga på ett lager isbergssallad, sedan skivade tomater, rödlök, kebabkött och sista rikligt med bladpersilja samt eventuellt jalapenos och saltgurka om du vill ha det
Falafel är vanligast i mellanöstern men idag även här i Sverige istället för kebabkött. Hummus är en kikärtsröra med smak av sesam, vitlök, chili, citron och spiskummin
Stek kebabköttet så det blir genomstekt. Häll sedan i sojan, tabascon ( var försiktig med tabascon, prova er fram), och sweet chili om ni vill, men behövs inte