smör. Igår gjorde jag en kebabgryta som vi åt i pitabröd med orientdressing, grönsaker och riven ost. Stek i smör och krydda med grillkrydda, kebabkrydda och svartpeppar
Kebabgryta är både snabbt och enkelt att fixa till och dessutom väldigt gott. Kebabgryta är både snabbt och enkelt att fixa till och dessutom väldigt gott
Idag testade vi äntligen Kebabgrytan som Jessica  la upp på sin sida i vintras. Det var lite skilda meningar här hemma men om man verkligen gillar kebab så kommer man tycka att detta är supergott 400 g kebabsplitt 2 lökar 5 stora färska skivade champinjoner 1 krossad vitlöksklyfta 3 dl matlagningsgrädde 1 burk krossade tomater 1 msk kebabkrydda 1 köttbuljongtärning pepparkrydda Fräs lök, vitlök, champinjoner i smör i en liten stekpanna
Smält smöret och krossa havreflarnen i en mortel. Stek köttet direkt från frysen i lite smör. 25 g smör. Snabb kebabgryta med ris och sallad 4p. 100 g smält smör2 ägg2 dl mjöl2 dl socker1 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker500 g skalade, tärnade syrliga äpplen(blanda dem i lite socker och kanel)råsockerpärlsockerUgn
Stek köttet direkt från frysen i lite smör. Idag fick det gå undan med lunchen då jag först glömde handla något på Ica och sen hade Linus två kompisar här som också skulle få mat