Paprikapulver. 1 rödpaprika. 1 gul paprika. Börja med att hacka löken och paprikorna i bitar. Stek sedan kebabköttet i lite olja i en het stekpanna, salta och peppra
Servera med ris och grönsaker eller i bröd. Ettegenkomponerat recept på kebabgryta följer här. 4 portioner400 gram fryst kebabkött (de flesta kebabkött är fria från soja, gluten, mjölk och ägg men läs noga på förpackningen) 1 gul lök1 rödpaprika1 burk chaminjoner1 klyfta vitlök1 burk krossade tomater saltspiskummincurry (vissa sojaallergiker kan reagera på curry men Mattheo har hittills inte visat på några tecken på allergi av curry)svartpepparOlja att steka iHacka löken och paprikan smått i tärningar och stek i olja tillsätt den frysta kebaben och stek till den fått yta. 1 rödpaprika
Fräs lök, tärnad paprika och vitlök i en tjockbottnad gryta eller kastrull. peppar, paprika, kummin, oregano, kajennpeppar, vitlök, gurkmeja och koriandker
Som tillbehör var det bröd, bulgur och potatis. Grytan som bestod av lammkött, körsbärstomater, paprika och lite annat var godare än den såg ut för den såg riktigt grå och tråkig ut, köttet hade kokat länge och var så mört att det nästan föll isär av sig själv